Martha Issová: Doma se oslovujeme Pipino, svěřila se

Martha Issová: Doma se oslovujeme Pipino, svěřila se

Herečka Martha Issová (28) si pořídila s přítelem, zpěvákem Jakubem Prachařem (26), fenku, které dali jméno Pipi. A to ne náhodou. Tohle oslovení je totiž u nich doma běžnou záležitostí.

"U nás v rodině se ujalo, že když je něco roztomilého, říkáme tomu Pipi," svěřila se Martha. A dodala, že Pipiny říká i svým neteřím.

"Nebereme to jako něco pejorativního. Právě naopak. Je to láskyplné," vysvětlila.

Proto se prý také s přítelem Jakubem Prachařem dohodli, že své fence dají takové jméno a ne nějaké obyčejné. Navíc postava Pipi dlouhé punčochy z dětské knihy Astrid Lindgrenové se jim prý vždycky moc líbila.

A právě Pipi doprovodila Marthu na otevírání nového butiku s kabelkami. "Beru si ji s sebou dost často. Je moc hodná a lidí se naštěstí nebojí," řekla s úlevou herečka, která se víceméně přišla jenom podívat. Kabelkový typ prý určitě není.

"Když už si nějakou kabelku chci koupit, musí být hlavně velká. Vždycky u sebe nosím hodně věcí, jako texty a šminky a podobně. Takže to tam potřebuji všechno narvat. Jedině tedy velkou tašku, to je moje," uzavřela herečka se smíchem.

Doporučujeme

Články odjinud