Martin Maxa jako James Bond a Michaela Štoudková jako jeho bondgirl

Martin Maxa jako James Bond a Michaela Štoudková jako jeho bondgirl

Martin Maxa jako agent 007 a Michaela Štoudková jako jeho bondgirl
Michaela Štoudková
Michaela Štoudková a Martin Maxa
Michaela Štoudková
11
Fotogalerie

Martin Maxa jako James Bond. Neodolala mu ani Štoudková

Zpěvák Martin Maxa se stal novým Jamesem Bondem, sice jen na jeden večer, ale jak bylo vidět, svou roli si užíval. Na plese patriotů v Ústí nad Labem, který se celý nesl ve znamení nejpopulárnějšího agenta na světě, byl v neustálém obležení krásných dam.

Modelka a II. vicemiss z roku 2005 Michaela Štoudková se k němu tulila u luxusního vozu a přítomní muži mohli na této bond girl oči nechat.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

„Mám už dva měsíce nového přítele, a kromě toho Martin není tak úplně můj typ,“ vtipkovala Míša. "Čeká nás rodinná oslava, tak si to, že jsme s přítelem nebyli spolu na plese, vynahradíme jinak," prozradila podrobnosti miss.

„Muž mě musí zaujmout, se současným přítelem jsme se potkali poprvé před tři čtvrtě rokem při focení a pak jsme se potkali podruhé na jedné akci - no a od té doby jsme spolu,“ pokračovala Michaela, která byla nadšená, že na plese vystupuje duo Kotvald- Hložek. Všichni se skvěle bavili a Miša si dala si namíchala dokonce pár drinků z vodky.

Klepněte pro větší obrázek

Kromě Martina Maxy na charitativním plese vystoupila také zpěvačka Hana Zagorová, Xindl X, Petr Bende, Těžkej Pokondr a další. Ples vynesl pro postiženou osmnáctiletou dívku přes 100 000 korun a půlroční pitný režim Ondrášovky.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud