Matthew McConaughey se oženil

Matthew McConaughey se oženil

Americký herec Matthew McConaughey (42) si vzal svou dlouholetou partnerku, brazilskou modelku Camilu Alvesovou (30). Měli malý obřad ve svém domě v hlavním městě státu Texas.

Nejde o žádné překvapení. McConaughey, několikrát vyhlášený za nejvíce sexy muže roku, s Camilou žije již od roku 2007 a o Vánocích ji požádal o ruku.

Měli tedy čas plánovat, ale rozhodli se pro tichou svatbu. A klid si pojistili i tím, že všechny pracovní síly najaté pro tuto příležitost musely podepsat dohodu o mlčenlivosti.

V pátek (8. června) do jejich texaské rezidence dorazil nákladní vůz plný věcí potřebných k hostině a po něm následovalo auto plné orchidejí. Matthew a Camila se navíc postarali o to, že den před svatbou již byli všichni na místě: spali v luxusních stanech pro dvě osoby, které byly rozestavěné po zahradě. Každý stan měl i vlastní klimatizaci, verandu a dokonce i vlastní rohožku.

Jak uvádí list Daily Mail, ubytování sice bylo netradiční, ale ženich a nevěsta zvolili tradiční černý oblek a bílé šaty. Jídlo se podávalo brazilské a celkový styl svatby byl prý směsí nedbalé plážové elegance a texaské neformálnosti. A na obřadu se samozřejmě podílely i obě děti novomanželů, bezmála čtyřletý Levi a dvouletá dcera Vida. Camila už prý také oznámila, že se rozhodla přijmout manželovo příjmení.

ČTĚTE TAKÉ:
Laďka Něrgešová: K hubnutí mě přemlouval Renč i můj gynekolog

ČTĚTE TAKÉ:
Endometrióza urychlila můj rozvod

Doporučujeme

Články odjinud