Maxová po třetím dítěti: Plastiku nechci, budu stárnout přirozeně!

Maxová po třetím dítěti: Plastiku nechci, budu stárnout přirozeně!

Přestože byla topmodelka Tereza Maxová (40) nějakou dobu tváří kliniky plastické chirurgie Dr. Jana Měšťáka, nikdy si své tělo upravit nenechala. A nebude to prý dělat ani teď, čtyři měsíce po narození syna Aidena.

"Proti plastickým operacím nic nemám a rozhodně je neodsuzuji, ale také se na žádnou nechystám. Chci stárnout přirozeně," svěřila se Korzu.

Tereza je stále ve skvělé formě, mnohem víc než modelingu se ale věnuje své nadaci. V rámci charitativních akcí se neváhá na mole předvést. Naposledy se tak stalo jen pár týdnů po porodu syna na přehlídce Fashion for Kids.

"Předvádím opravdu jenom symbolicky. Ta přehlídka se připravuje dlouho dopředu a v té době jsem ještě netušila, kdy se malý narodí. Ani jsem si nemyslela, že to bude takhle hned po šestinedělí. Ale tím, že jsem měla už po něm a podpořila mě rodina, po mole jsem se prošla. Dělám to ovšem opravdu jen výjimečně," vysvětlila.

Ještě společně s dětmi Tobiasem (11), Mínou (2,5) a přítelem Burakem Oymenem strávila letošní Vánoce v Česku. V novém roce ji ale čekají opět závazky i v cizině.

"Hned po Vánocích odjíždíme do Karibiku a pak zpátky do Monaka," prozradila.

ČTĚTE TAKÉ:
Jurinová zhubla a vrátila se v sedmapadesáti na obrazovku

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na leden 2012

Doporučujeme

Články odjinud