Michaela Badinková: "Muži už nejsou princové a ženy nejsou princezny!"

Michaela Badinková: "Muži už nejsou princové a ženy nejsou princezny!"

Herečka Michaela Badinková (29) se z neznámé tváře stala celebritou, když si zahrála hlavní ženskou roli Aničky ve filmu Jak básníci neztrácejí naději. Nyní ji denně můžeme vídat jako vzornou učitelku Lenku v televizním seriálu Ulice. Michaela, která 25. ledna oslaví třicáté narozeniny, přiznává, že s muži má zatím jen dobré zkušenosti.

"Teď jsem si to zvlášť uvědomila, když hrajeme Na Fidlovačce Čechovovy Tři sestry. V té hře muži nestojí za nic. A mnohé mé kolegyně si to také myslí i o současných mužích," svěřuje se Korzu slovenská kráska původem z Malacek, která se usídlila v Praze.

"Ženy si totiž mylně představují muže jako prince z pohádky na bílém koni. Přitom současní muži jsou spíše zženštilí... Možná, že si za to můžeme svou emancipací. Však my také nejsme samé princezny," přemýšlí Michaela. V Praze si herečka vytvořila nové zázemí.

"Mám už několik let stálého, báječného přítele, o kterém nechci příliš mluvit, a pejska Piškota. Na svatbu ani na miminko zatím nepomýšlíme, máme oba mnoho pracovních příležitostí. Až to přijde, tak to přijde," říká Michaela, která své soukromí přísně tají.

"Žiji totiž v rozjetém vlaku a nechci z něj vystoupit," tvrdí. Současná mrazivá zima se jí líbí, i když už téměř nelyžuje.

Martina Randová, Michaela Badinková a Zuzana Vejvodová - tisková konference k premiéře inscenace Tři sestry, Divadlo Na Fidlovačce, 8.1.2009

"Byla jsem pár dní na horách, ale lyžím se raději vyhýbám. Kdysi jsem na nich měla ošklivý úraz, a tak už jsem moc opatrná, aby se mi nic nestalo. Vždyť takřka denně točím Ulici nebo jsem na jevišti. Své zdraví neriskuji. Téměř nepiji, jím zdravě a střídmě," uzavírá mladá Slovenka, kterou nemálo mužů v Čechách i na Moravě považuje za sexy symbol.

Doporučujeme

Články odjinud