Michaela Dolinová: "Mít vlastní nadaci? Ani náhodou!"

Michaela Dolinová: "Mít vlastní nadaci? Ani náhodou!"

Herečce a moderátorce Michaele Dolinové (44) nedělá problém zúčastnit se jakékoli charitativní akce. Často ji vídáme na dětských dnech nebo jak dělá radost seniorům. Že by ale měla svoji vlastní nadaci, to prý nehrozí.

"Nechtěla bych ji ani omylem, protože to dá strašně práce, a to není nic pro mě. Proto také nedělám žádné štráchy s tím, když mě někdo poprosí o to, abych se nějaké charitativní akce zúčastnila. Dát dohromady lidi a hlavně peníze není vůbec jednoduché a ti, kteří to dělají, to dělají rádi a v podstatě zadarmo.

A to já obdivuji," prozradila Korzu Michaela, která v současné době prožívá radostné a zamilované období. Po rozvodu s manželem Jaroslavem Tučkem, se kterým má dvě dcery Julii (9) a Terezu (12), je opět šťastná s předsedou Městského soudu v Praze Janem Sváčkem. Poprvé se s ním ve společnosti ukázala na předávání cen ANNO zkraje února.

Na nadace prý herečka do budoucna určitě nezanevře a dál se jim bude věnovat. Kompenzuje si prý tak čisté svědomí.

"Obdivuji každého, kdo tyhle nevýdělečné záležitosti dělá. A právě proto, že se sama stydím, že tohohle nejsem moc schopná, jsem alespoň ráda, když mě někdo osloví a můžu přijít pomoct. Pak mám své svědomí čisté, že jsem také něco udělala - buď pro děti, nebo pro seniory," tvrdí bývalá moderátorka Snídaně s Novou, která nadevšechno miluje tenis a lyžování.

Doporučujeme

Články odjinud