Michal Suchánek: "Na zdraví kašlu, ze stresů mě vyléčili sebevrazi!"

Michal Suchánek: "Na zdraví kašlu, ze stresů mě vyléčili sebevrazi!"

Herec a moderátor Michal Suchánek (43) prozradil, že pro svou kondici nedělá skoro vůbec nic. Kupovat rotoped si prý rozhodně nebude a jíst zdravě se mu nechce. Nejraději má lenošení, vepřovou se zelím a husičku.

Michal Suchánek Michal Suchánek s dcerou Berenikou

"Kdo nic nedělá, nic nezkazí, a proto se mi nic nemůže stát. Ale jdu si zahrát každý týden hokej. Do posilovny mě nikdo nedostane. Nebudu si kupovat šlapací kola, nechci ani žádný rotoped," přiznává Korzu Michal Suchánek. Rodák z Jičína příliš nefandí ani léčitelům. Léčitelství zpochybňovat nechce, jen si myslí, že pro něj tudy cesta nevede. Před lety chodil na akupunkturu a nijak zvlášť mu prý nepomohla.

"Možná mám jen takový subjektivní pocit, ale nebyly mi příjemné jehličky, co tam do mě bodali," svěřil se absolvent herectví na pražské konzervatoři. Suchánek měl vředy na dvanácterníku a virus se mu v žaludku pořád drží. Každý rok užívá Michal antibiotika, lékař zkouší různé kombinace a pořád nic. Michal je přesvědčený, že vředy měl od stresu, nepravidelné životosprávy a z konzumace tučných jídel. Klidně si prý dá "vepřoknedlozelo" nebo husičku.

Stresu se Suchánek částečně zbavil, když se odstěhoval z bytu v Nuslích. Žil totiž přímo pod Nuselským mostem a před dům mu skákali sebevrazi. Několikrát byl dokonce svědkem pádu nějakého toho nešťastníka, kterého omrzel život. Vzpomíná i na okamžik, kdy přišel s dětmi k autu, a opodál ležela mrtvola. Stále má v živé paměti obraz, kdy se jistý muž chystal zrovna skočit. Michal tehdy okamžitě zalarmoval policii a smrtelnému skoku se naštěstí podařilo zabránit.

Doporučujeme

Články odjinud