Zdroj: Facebook.com

Zdroj: Facebook.com

 Zdroj: Facebook.com
 Zdroj: Facebook.com
 Zdroj: Facebook.com
 Zdroj: Profimedia.cz
6
Fotogalerie

Miley Cyrus má nejvíc sexy vegana, titul vyhrál Liam Hemsworth

Zpěvačka Miley Cyrus může být pyšná. Má totiž doma toho nejvíc sexy vegana pod sluncem. Stal se jím totiž její snoubenec herec Liam Hemsworth.

Hvězdu filmu Hunger Games zvolila nejvíc sexy veganem organizace PETA bojující za práva zvířat. Ta v minulosti tento titul udělila dalším známým osobnostem, mezi kterými byl například Jared Leto, Russel Brand, Ellen Page nebo Kristen Bell. Všechny tyto sobonosti odmítají jíst maso a živočišné produkty.

Hemsworth je veganem teprve rok, k tomuto kroku ho prý inspiroval herecký kolega Woody Harrelson. Jak herec sám přiznává, není vždy lehké se udržet a hlavně sehnat jídlo, které by odpovídalo veganským potřebám. Právě proto Hemsworth rád a hodně vaří. Mezi jeho oblíbená jídla patří brambory, čočka, fazole či rýže, zejména prý proto, že je snadné jich navařit hodně a skladovat je v lednici.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Liam Hemswort je původem Australan, narodil se v roce 1990 v Melbourne. Začínal v malých seriálových rolích a výrazněji na sebe upozornil až ve filmu Poslední píseň, kde si zahrál po boku Miley Cyrus, s níž momentálně tvoří pár. Už v roce 2010 byl magazínem Details vyhlášen jedním z nejnadanějších hollywoodských herců příští generace, a toto proroctví se začíná naplňovat. Krom Hunger Games se letos objevil ve filmu Den Nezávislosti: Nový útok.

Doporučujeme

Články odjinud