Mirjam Landa: Manželův stav se lepší!

Mirjam Landa: Manželův stav se lepší!

Autor očekávané rockové opery Klíč králů (premiéra 10. října v Divadle Broadway) Daniel Landa (43) stále ještě trpí obrnou lícního nervu. Jeho stav se ale lepší.

Korzo o tom informovala Landova manželka a režisérka zmíněného díla Mirjam Landa (43).

"Všichni věříme, že do premiéry už bude fit. Ovšem stále platí, že Daniel nezoufá, ale tvrdě pracuje. Ze studia vychází minimálně, protože dolaďuje poslední detaily na muzice. Datum premiéry je ještě relativně daleko, ale už 17. července začínáme zkoušet na jevišti," dodala Mirjam.

Tu Korzo spolu s Petrem Kolářem, Marianem Vojtkem, Markétou Procházkovou, Vildou Čokem a dalšími zpěváky z Krále klíčů zastihlo při setkání na Vyšehradě. Samozřejmě nechyběl ani rocker Pepa Vojtek, který dnes (21. června) oslaví sedmačtyřicáté narozeniny.

"To číslo není moc příjemné, ale co se dá dělat. A jak budu slavit? Jednoduše a v poklidu. Ovšem tradičně na třech frontách. Nejprve s rodinou, pak s kamarády a také s fanoušky na koncertu," svěřil se rocker.

Žádnou obří pijatyku prý nechystá, i když přípitkům se bránit nebude. "Větší sláva proběhne ve druhé polovině srpna, kdy manželka Jovanka porodí potomka. Přivítání nového človíčka je mnohem významnější důvod, než zapití pokročilého věku," dodal Pepa Vojtek s úsměvem.

Doporučujeme

Články odjinud