Míša Nosková: Druhé dítě chci k narozeninám!

Míša Nosková: Druhé dítě chci k narozeninám!

Zpěvačka Míša Nosková (28) má v současné době honičku, ale přes pracovní vytížení si přesto troufá na druhého potomka. A už vůbec ne v hodně vzdálené budoucnosti.

S vydatnou pomocí manžela by prý všechny, pracovní i rodičovské, povinnosti zvládla. Vždy chtěla početnější rodinu a jak tvrdí, není nač čekat.

"Elišce je šestnáct měsíců, a tak by určitě i ona přivítala brášku nebo sestřičku. A já osobně bych nechtěla, aby mezi potomky byl nějaký velký věkový rozdíl. Mám to v plánu, ovšem zda to vyjde je zatím ve hvězdách. Druhé dítě bychom si s manželem Honzou rádi pořídili k mým třicátým narozeninám. A ty mám 21. února příštího roku," prozradila Míša s úsměvem své mateřské úmysly.

Manžel, jak často zdůrazňuje zpěvačka, se jako chůva osvědčil a podle ní je ten nejstarostlivější taťka. Malou Elišku sice vychovávají společně, i když, jak Nosková přiznává, více času a tedy i práce s potomkem leží na bedrech Honzy.

Míšu teď čeká řada vystoupení doma i v zahraničí, takže role jsou na několik týdnů dopředu rozděleny. Taťka bude "hrát" dvojroli táty-mámy a mamka se stane, jako už několikrát, živitelkou rodiny. Zatím to tak bez problémů fungovalo.

ČTĚTE TAKÉ:
Angelina Jolie a Brad Pitt čekají další dítě, již sedmé

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud