Miss Lutovské "kravaťáci" nic neříkají. Líbí se jí hip hopeři

Miss Lutovské "kravaťáci" nic neříkají. Líbí se jí hip hopeři

Spojení modelka a zámožný podnikatel je více než typické. Ne tak v případě České Miss 2009 Ivety Lutovské (26). Ta už svou lásku našla a i kdyby to nevyšlo, s žádným "kravaťákem" neskončí. Mnohem víc se jí prý líbí hip hopeři.

Po zhlédnutí premiéry muzikálu Příběh ulice se Česká Miss 2009 překvapivě rozvášnila. "Ti kluci byli úžasní," neubránila se slovům chvály Lutovská. "Hip hopový styl oblékání se mi na klucích hodně líbí. Rozhodně mě oslovuje víc, než styl byznysmenů v oblecích," dodala.

"Většina mých partnerů v minulosti se oblékala dost podobně právě tomuto stylu. I Radovan má pár podobných kousků v šatníku," prozradila Korzu něco na sebe i na svého současného přítele úřadující misska. Přitom je Lutovská známá tím, že novináře si moc do soukromí nepouští.

Na premiéru muzikálu nejstarší Českou Miss tentokrát nedoprovodil přítel Radovan, ale kamarádka. Přítel byl doma v Třeboni a pracoval. I Lutovská měla ten večer docela napilno. "Původně se mi vůbec nechtělo jít, protože mám teď moc práce. Slíbila jsem, že se večer ještě ukážu na další akci, a ráno jedu do Brna. Tak jsem přemýšlela, že budu radši balit. Ale pak jsem se přeci jen přemluvila a jsem moc ráda, že jsem šla. Byl to zážitek," okomentovala Lutovská dojmy z prvního hip hopového muzikálu v Česku.

Doporučujeme

Články odjinud