Modelka Kadlčková: "Nejsem anorektička, jen mi to dobře spaluje!"

Modelka Kadlčková: "Nejsem anorektička, jen mi to dobře spaluje!"

Modelka Dominika Kadlčková (19) je pro svou extrémně štíhlou postavu často obviňována z mentální anorexie, jen co se ukáže na mole. Nejinak tomu bylo i na poslední přehlídce. Tam své velmi hubené tělo ukázala dokonce ve spodním prádle.

"Kterýkoli z mých přátel potvrdí, že jím jako kyselina. Mám prostě dobré spalování a rychlý metabolismus," odpověděla Korzu Kadlčková na otázku, jak je to s její mentální anorexií.

Spekulace, že by trpěla poruchou příjmu potravy, rebelující herečka ze seriálu Ulice popírá. Dokonce má své vysvětlení, proč je s touto nemocí tak často dávána do souvislosti. "V Česku vás lidé potřebují nějak zaškatulkovat. Někdo buduje kariéru na silikonech, někdo na mentální anorexii. Já na tom svou image nestavím, ale bohužel jsem tak prezentovaná. Nic s tím neudělám, protože média mají obrovskou sílu," přemítá štíhlá modelka. "Nejvíc mě štve, že mě lidé mají jako anorektičku už zafixovanou. Přitom já jsem úplně zdravá," rozčiluje se.

"Hlavně mi přijde ubohé, když mě někdo z anorexie obviňuje, protože pak uráží holky, které jí skutečně trpí. O ty by se lidé měli zajímat! Těm by měli pomoct a léčit je," vzkazuje svým kritikům Kadlčková.

Doporučujeme

Články odjinud