Monica Belluciová hájí ženské křivky

| Autor: Korzo | Rubrika: Celebrity

V případě herečky, jíž světovou slávu přinesl kasovní trhák Matrix Reloaded, lze jen stěží hovořit o kyselých hroznech. Čtyřiatřicetiletá Italka Monica Belluciová si totiž nekompromisními názory na ženský půvab nebuduje vlastní image, ale snaží se přimět laickou i odbornou veřejnost k hlubšímu zamyšlení.

"Jsem hrdá na to, že vypadám jako žena," přiznává nepokrytě. Stejně otevřeně kritizuje americké kolegyně z branže i modelky, které zapomínají na přirozenou krásu a kvůli profesionální kariéře podstupují muka nejrůznějších hubnoucích diet. "Připomínají spíš nevyvinuté dívenky, jež se snaží uchovat si tento vzhled i v dospělosti." Monica soudí, že svými vychrtlými postavami muže nijak nepřitahují, spíš je odpuzují. Málokterý z nich totiž dává přednost sbírce kostí a kloubů pokrytých napjatou kůží. Chce něco víc.

Totéž vyžaduje i půvabná rodačka z Apeninského poloostrova. Sexuálního harašení, jež je předmětem častých zaoceánských žalob, se neobává. "Líbí se mi, když mi muž věnuje stálou pozornost. Počínaje otvíráním dveří nebo odtažením a přisunutím židle. Pokud by to nedělal, cítila bych se zcela nepřitažlivá." Zároveň přiznává, že se svou postavou nic nedělá. Vyhýbá se jakémukoli sportování, fitness centra zcela pomíjí, o zákrocích plastických chirurgů odmítá byť jen uvažovat. Zatím…. (Korzo)

Monica Belluciová narozena 30.9. 1969 v Itálii.

Filmografie:
(2004) The passion - Maria Maddalena
(2003) Matrix Revolutions - Persephone
(2003) Matrix Reloaded - Persephone
(2003) Tears of the sun - Dr. Lena Hendricks
(2002) Ricordati di me - Alessia
(2002) Irreversible - Alex
(2001) Astérix & Obélix: Mission Cléopatre - Cleopatra
(2000) Il patto dei lupi - Sylvia
(2000) Malena - Malena
(2000) Franck Spadone - Laura
(2000) Under Suspicion - Chantal Hearst
(1999) Comme un poisson hors de l'eau - Myrtille
(1998) Méditerranées
(1998) A los que aman - Valeriai
(1998) L'ultimo capodanno - Giulia
(1997) Mauvais genre - Camille
(1997) Dobermann - Gitana
(1996) Come mi vuoi - Nellina
(1996) Sorellina e il principe del sogno (film tv) - Principessa
(1996) L'appartamento - Lisa
(1995) Il cielo č sempre piů blu
(1995) Joseph (film tv) - Moglie di Pharaoh
(1995) Palla di neve - Melina
(1994) I mitici - Deborah
(1992) Ostinato destino - Marina and Angela
(1992) Dracula - Moglie di Dracula
(1991) La riffa - Francesca
(1990) Briganti
(1990) Vita coi figli

Další články z rubriky

Seriál Ulice: Těšte se na novou postavu, která zamotá hlavu Gábině!

Seriál Ulice: Těšte se na novou postavu, která zamotá hlavu Gábině!

Včera | Také se vám stýská po oblíbeném seriálu Ulice? Jeho hrdinové si o prázdninách dávají zaslouženou…

Uličnice Věra Ferbasová: Fanoušci ji milovali, ale zemřela sama

Uličnice Věra Ferbasová: Fanoušci ji milovali, ale zemřela sama

20. 7. | Herečka, která se dostala na filmové plátno víceméně náhodou, sice kritikou příliš oslavována…

Pitt, Kutcher, Law: Kdo ze slavných mužů má prý "malého kašpárka"?

Pitt, Kutcher, Law: Kdo ze slavných mužů má prý "malého kašpárka"?

19. 7. | 2 | Známé osobnosti jsou často stavěné na piedestal a jejich fanoušci si myslí, že jsou dokonalé. Ne…

Zemřela autorka milované Angeliky. Bylo jí 95 let

Zemřela autorka milované Angeliky. Bylo jí 95 let

17. 7. | Osudově krásná, odvážná i nezlomná. Taková byla hrdinka knih spisovatelky Anne Golonové. U…