Monica Belluciová hájí ženské křivky

| Autor: Korzo | Rubrika: Celebrity

V případě herečky, jíž světovou slávu přinesl kasovní trhák Matrix Reloaded, lze jen stěží hovořit o kyselých hroznech. Čtyřiatřicetiletá Italka Monica Belluciová si totiž nekompromisními názory na ženský půvab nebuduje vlastní image, ale snaží se přimět laickou i odbornou veřejnost k hlubšímu zamyšlení.

"Jsem hrdá na to, že vypadám jako žena," přiznává nepokrytě. Stejně otevřeně kritizuje americké kolegyně z branže i modelky, které zapomínají na přirozenou krásu a kvůli profesionální kariéře podstupují muka nejrůznějších hubnoucích diet. "Připomínají spíš nevyvinuté dívenky, jež se snaží uchovat si tento vzhled i v dospělosti." Monica soudí, že svými vychrtlými postavami muže nijak nepřitahují, spíš je odpuzují. Málokterý z nich totiž dává přednost sbírce kostí a kloubů pokrytých napjatou kůží. Chce něco víc.

Totéž vyžaduje i půvabná rodačka z Apeninského poloostrova. Sexuálního harašení, jež je předmětem častých zaoceánských žalob, se neobává. "Líbí se mi, když mi muž věnuje stálou pozornost. Počínaje otvíráním dveří nebo odtažením a přisunutím židle. Pokud by to nedělal, cítila bych se zcela nepřitažlivá." Zároveň přiznává, že se svou postavou nic nedělá. Vyhýbá se jakémukoli sportování, fitness centra zcela pomíjí, o zákrocích plastických chirurgů odmítá byť jen uvažovat. Zatím…. (Korzo)

Monica Belluciová narozena 30.9. 1969 v Itálii.

Filmografie:
(2004) The passion - Maria Maddalena
(2003) Matrix Revolutions - Persephone
(2003) Matrix Reloaded - Persephone
(2003) Tears of the sun - Dr. Lena Hendricks
(2002) Ricordati di me - Alessia
(2002) Irreversible - Alex
(2001) Astérix & Obélix: Mission Cléopatre - Cleopatra
(2000) Il patto dei lupi - Sylvia
(2000) Malena - Malena
(2000) Franck Spadone - Laura
(2000) Under Suspicion - Chantal Hearst
(1999) Comme un poisson hors de l'eau - Myrtille
(1998) Méditerranées
(1998) A los que aman - Valeriai
(1998) L'ultimo capodanno - Giulia
(1997) Mauvais genre - Camille
(1997) Dobermann - Gitana
(1996) Come mi vuoi - Nellina
(1996) Sorellina e il principe del sogno (film tv) - Principessa
(1996) L'appartamento - Lisa
(1995) Il cielo č sempre piů blu
(1995) Joseph (film tv) - Moglie di Pharaoh
(1995) Palla di neve - Melina
(1994) I mitici - Deborah
(1992) Ostinato destino - Marina and Angela
(1992) Dracula - Moglie di Dracula
(1991) La riffa - Francesca
(1990) Briganti
(1990) Vita coi figli

Další články z rubriky

Nevěrnice v showbyznysu: Slavné ženy a jejich aférky

Nevěrnice v showbyznysu: Slavné ženy a jejich aférky

Dnes | Nevěra mužů je celkem běžná věc a píše se o ní neustále. I ženy jsou ale schopné aférek, a pokud…

Nataša Gollová: Neštastné lásky, alkohol a smrt v domově důchodců

Nataša Gollová: Neštastné lásky, alkohol a smrt v domově důchodců

23. 6. | Byla krásná, slavná a muži po ní toužili. Přesto nikdy nenašla takovou lásku, jakou hledala.…

Nicole Kidman slaví 50! Tady jsou triky, díky kterým vypadá na třicet

Nicole Kidman slaví 50! Tady jsou triky, díky kterým vypadá na třicet

22. 6. | Život není spravedlivý! Když Nicole Kidman stála frontu na mládí, dostala dvakrát přidáno. Nechce…

Oblíbené destinace slavných: Kde relaxují Pitt, Cruise nebo Mareš?

Oblíbené destinace slavných: Kde relaxují Pitt, Cruise nebo Mareš?

21. 6. | Období dovolených se nezadržitelně blíží a vy pořád nevíte, kam vyrazit? Zkuste se inspirovat u…