Muzikál Klíč králů: vyhazov Bohouše Josefa a tři miliony za kostýmy

Muzikál Klíč králů: vyhazov Bohouše Josefa a tři miliony za kostýmy

Přípravy na premiéru muzikálu Daniela Landy (43) Klíč králů (10. října v Divadle Broadway), který vzniká pod režijním vedením jeho manželky Mirjam (43), vstupuje do závěrečné fáze.

A na jevišti i v kuloárech je to hodně vidět a cítit. V úterý 21. srpna proběhla první kostýmový zkouška a také nafocení nového billboardu, který bude příznivce muziky Daniela Landy lákat do hlediště.

Ještě předtím ale dostal, jako pátý v pořadí, padáka osvědčený muzikálový zpěvák Bohouš Josef (50). "Rozešli jsme se po dohodě, protože jsme s paní režisérkou měli rozdílné představy o hereckém a tanečním pojetí role. Škoda zbytečně ztraceného měsíce, kdy jsem zkoušel, ale tragédie to rozhodně není, mám další projekty," řekl Bohouš Josef Korzu.

Poslední detaily se dodělávají na kostýmech a do týdne by mělo být všechno hotovo. "Vytvořili jsme jich pro Klíč králů sto padesát a celková částka se vyšplhala na tři miliony korun. Nejdražší a nejnáročnější kostým bude mít Petr Kolář. Vyšel na téměř sto tisíc korun a strávili jsme na něm hodně času," informoval Korzo kostýmní výtvarník Roman Šolc.

ČTĚTE TAKÉ:
Bára Nesvadbová: Jsem zdravá i přes veškeré vykouřené cigarety a vypité víno. Byl by tedy hřích nekoukat kolem sebe a nepomáhat

ČTĚTE TAKÉ:
Romantická a sexy komedie Martin a Venuše. Taclík musel kvůli roli hubnout!

Doporučujeme

Články odjinud