5
Fotogalerie

Muzikál o Susan Boyleové slaví úspěch

Fanoušci zpěvačky Susan Boyleové (50) přijeli na premiéru muzikálu o jejím životě až z Austrálie. A podle odezvy obecenstva i kritiků se zdá, že rozhodně nebyli zklamáni.

Muzikál "I Dreamed a Dream" se jmenuje podle písně, díky níž se Boyleová stala v roce 2009 takřka přes noc hvězdou.

Skotskou zpěvačku hraje její krajanka Elaine Smithová, ale v závěru hry se objeví i Susan sama.

"Měli jsme v úmyslu udělat show, která by byla divadelní a magická, a vyprávět pohádkový příběh, ale i temnější stránku věci. Zdálo se, že žena musí být vysoká, hubená, krásná a na talentu nezáleží. A myslím, že co se nás týče, i mne osobně, v případě Susan jsme měli sklon soudit knihu podle obálky. A pak jsme se překvapeně zarazili a řekli si: Ale počkat, na talentu záleží!" řekla Smithová reportérům Reuters.

Scény z muzikálu I Dreamed a Dream

Když bývalá kostelní pomocnice nazpívala píseň I Dreamed a Dream, video zhlédly stovky milionů lidí po celém světě. Boyleová pak prodala miliony nahrávek svého alba. Náhlá sláva však byla pro dosud osamělou paní středního věku velmi vyčerpávající, takže se po pár týdnech zhroutila a musela být přijata na psychiatrickou kliniku.

Od té doby se však podle producenta muzikálu Michaela Harrisona naučila v pro ni novém světě žít:

"Myslím, že to, jak se s tím vším nakonec vyrovnala, je obdivuhodné. Když je někdo náhle vržen z dělnické vesničky ve Skotsku do mezinárodní slávy se vším, co k tomu náleží, je to něco, co by mělo vliv na každého. Myslím ale, že ona se s tím vyrovnává skvěle."

Boyleová se zřejmě objeví ve velké většině představení muzikálu. Ten se na konci března vydá z Newcastlu na turné po Velké Británii a Irsku.

Foto: Profimedia.cz


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud