Na hubnutí je nejlepší Pomáda, přísahá zpěvák Tomáš Savka

Na hubnutí je nejlepší Pomáda, přísahá zpěvák Tomáš Savka

Zpěvák Tomáš Savka (28) představil novou fintu na shazování kil. Zaručeným prostředkem, jak zhubnout, je podle něj i dalších jeho kolegů Pomáda.

"To je svatá pravda. Za dva měsíce, s drobnými pauzami, co probíhají zkoušky na tenhle muzikál, jsem zhubl pět kilo. Byla to docela honička. Zpívat a přitom se neustále pohybovat. Režisér a choreograf v jedné osobě Ján Ďurovčík nám nic nedaroval, a tak jsem toho občas měl plné kecky. Na druhou stranu to stálo za to a mám velice dobrý pocit. Věřím, že Pomáda se bude líbit nejen jemu a nám, ale hlavně divákům," řekl Tomáš Korzu.

Úbytek na váze ovšem nezaznamenal jen on. Podle informací z kuloárů divadla všech dvaadvacet protagonistů muzikálu shodilo nějaká ta deka či kila a celková ztráta hmotnosti činila téměř úctyhodných sedmdesát kilogramů.

Premiéra Pomády proběhne v Divadle Kalich už 6. září a je naplánována pouhá stovka exkluzivních představení. Pražská podoba nestárnoucí love story se stane součástí celosvětových oslav 40. výročí uvedení premiéry této muzikálové legendy na newyorské Broadwayi.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Mám virtuálního milence. Je to nevěra?

ČTĚTE TAKÉ:
Eva si vybírá podprsenku 85 C. A známe triky na vytvoření krásného dekoltu!

Doporučujeme

Články odjinud