Naďa Konvalinková: Zhubla jsem již 12 kilo!

Naďa Konvalinková: Zhubla jsem již 12 kilo!

Přední česká herečka Naďa Konvalinková je opět tou krásnou slečnou z filmu Adéla ještě nevečeřela, ve kterém muže doháněla k šílenství svou postavou, milým úsměvem a především pak svýma pomněnkovýma očima. Po nabídce od televize, aby se stala VIP tváří pořadu „Jste to, co jíte“ se rozhodla, že tato změna bude radikální a kromě změny v jídelníčku začne i řádně cvičit. Také ví, že je pro ni být takto v médiích sledovaná zavazující, a věří, že díky svému odhodlání, bude příkladem pro lidi, kteří „bojují“ s nadváhou.

„Pořád mně rostla váha, takže jsem se musela rozhodnou, jak dál. Je to pro mě zásadní změna životního stylu a vše s tím související se pro mě stalo adrenalinem. Již jsem zhubla 12 kg. Hlavně si musím dávat pozor na jídelníček a pitný režim. Někdy se napiji vinného střiku, ale k tomu piji hodně vody,“ říká při jedné z procedur Naďa.

Pravidelně navštěvuje Estetické a proštíhlovací centrum Petra Clinic, kde absolvuje všechny procedury, které jí pomáhají zeštíhlet a zkrásnět.

"K paní Petře Řehořkové chodím již delší čas a vždy moc ráda. Pokaždé si zde perfektně odpočinu a naberu potřebné síly. Nejvíce si odpočinu při cvičení na tzv. roletě, které mně připadá jako valcha a je ohromně příjemné, zároveň si při tom odříkávám texty. Po několika ošetřeních radiofrekvenční liposukcí bylo zřetelně vidět, jak mi tuková tkáň v mých problematických partiích mizí. V pase mám o několik centimetrů méně a šaty, které jsem dříve neoblékla, mohu nyní bez problémů nosit," říká Naďa Konvalinková.

„Paní Konvalinková je naše sluníčko. Je málo osobností, které jsou tak milé a šíří kolem sebe pozitiva," říká Petra Řehořková, jež se o Naďu Konvalinkovou při jejích procedurách stará.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


Nechcete hubnout sami? Navštivte náš FITweb.cz!

Doporučujeme

Články odjinud