Nahá bych se nikdy nefotila, mám svoji hranici, tvrdí Ochotská

Nahá bych se nikdy nefotila, mám svoji hranici, tvrdí Ochotská

Moderátorka nováckých Televizních novin Michaela Ochotská (27) pokřtila svůj nový kalendář pro letošní rok.Kdo by v něm ovšem hledal odhalené snímky, má smůlu. Jedno překvapení ale pro své fanoušky přece jen přichystala.

Na jedné fotce je svlečená pouze do půl těla a nechává pracovat fantazii.

"Nerada se odhaluji. Mám ráda sexy fotky, ale určitě ne prvoplánové, laciné či dokonce sprosté. Myslím, že z této fotky ovšem čiší něha. A i když jsem v podstatě nahá, rozhodně není vulgární," svěřila se Korzu.

Donaha by se prý nikdy nesvlékla. "Celý tým už mě za ty tři roky, co se mnou pracují, zná a ví, že do úplně odhalených fotek bych nikdy nešla. To není můj styl. Mám svoji hranici, kam až jsem schopná zajít - a podle toho se půjčovaly i šaty na focení," prozradila.

Kalendář je focen v africkém stylu, což byl prý požadavek klienta. "Řekli mi, že chtějí vidět trochu jinou Míšu Ochotskou, než jakou znají diváci z Televizních novin. Proto ten africký styling. S fotografem Honzou Tůmou jsme se tomu podřídili, nic jiného nám nezbývalo. Udělali ze mě beduínku, domorodkyni a trochu i Kleopatru," vysvětlila.

A jaká je s kalendářem spokojenost? Minimálně u přítele, podnikatele Michala Exnera, prý velká. "Už jsem mluvila s klienty a říkali, že jsou velmi spokojení, což je i pro mě velké plus. Kalendář se líbí i mému příteli, takže co víc si přát," dodala kráska, která by ráda nafotila kalendář i v dalším roce.

Hledáte vhodná sportoviště, holdujete pohybu? Navštivte také kdesportovat.cz a ocviceni.cz.


Nechcete hubnout sami? Navštivte náš FITweb.cz!

Doporučujeme

Články odjinud