Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Rihanna
Miley Cyrus
Mariah Carey
Cara Delevingne
6
Fotogalerie

Nahoře bez: Které celebrity vyznávají módu „naostro“?

Vyrazit si ven bez podprsenky se zvláště mezi hollywoodskými celebritami stalo vysloveně módním trendem. Podívejte se, které slavné krásky se nerady nechávají spoutávat!

Velkou vyznavačkou „chození naboso“ je herečka Jennifer Aniston. O jejích vystouplých bradavkách se bouřlivě diskutovalo po deset let trvání sitcomu Přátelé, kde Aniston ztvárnila roli Rachel, a stala se tam snem mnoha mužů. Čas na jejím poprsí nezanechal stopy, a tak si herečka nahoře bez ráda vyrazí dodnes.

Bez podprsenky se na veřejnosti ráda ukazuje i zpěvačka Miley Cyrus, na druhou stranu ta už světu ukázala všechny své intimní partie, takže je skoro zázrak, když si vůbec vezme tričko. V módě naostro si libují o další zpěvačky Rihanna. Lady Gaga a Mariah Carey, ovšem hlavně ta poslední by se měla zamyslet, zda je to v jejím věku ještě vhodné.

Podle expertky Priynjalee Perera prý každodenní nošení podprsenky může způsobit zdravotní komplikace od bolestí hlavy přes kožní onemocnění až po poškození prsních svalů. Hollywoodské krásky se zřejmě tímto varováním řídí, jak však na jejich tělo zapůsobí gravitace, ukáže až čas.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud