Nálepková a Nesvadba provdali těhotnou Pepinu

Nálepková a Nesvadba provdali těhotnou Pepinu

O uplynulém víkendu si řekla s přítelem Michalem slavnostní "ano" dcera Světlany Nálepkové a Michala Nesvadby Josefína, které však rodiče odmalička neřekli jinak než Pepino.

Romantická svatba se konala v kostele Sv. Salvatora v Praze a čtyřiadvacetiletá nevěsta byla v dlouhých šatech a závoji jako princezna.

Na svou dceru byli patřičně hrdí hlavně její rodiče, herci Světlana Nálepková a Michal Nesvadba (syn slavného kreslíře a karikaturisty Miloše Nesvadby). Ti se seznámili v roce 1979, kdy Michal Nesvadba založil společně s Václavem „Upírem“ Krejčím a Světlanou Nálepkovou soubor Mimtrio. Po několika letech se sice rozvedli, ale jejich vztahy zůstaly velmi dobré.

Přestože mají rodiče Josefíny již každý svůj život, na svatbě své dcery jen zářili a oba si ji náležitě užívali. Největší radost ale měla Světlana Nálepková z toho, že ji dcera už brzy udělá babičkou. Josefina je totiž v pátém měsíci těhotenství. I když na svůj věk Světlana (53) nevypadá, v růžových šatech působila velmi mladistvě a na vnouče se těší.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud