Natalie Portman se vdala

Natalie Portman se vdala

Herečka Natalie Portman (31) je vdanou ženou. Vzala si choreografa Benjamina Millepieda (35), s nímž má čtrnáctiměsíčního syna Alepha.

Snoubenci měli židovskou svatbu v soukromé rezidenci poblíž městečka Big Sur v Kalifornii. Pozvali jen rodinu a pár přátel, celkem přibližně šedesát lidí, mezi něž patřila i Ivanka Trump. Další podrobnosti podle serveru WENN nejsou k dispozici, ale již dříve se předpokládalo, že se Natalie a Benjamin budou brát právě v oblasti Big Sur, kterou si velmi oblíbili.

Portman, která má jak americké, tak izraelské občanství, začala chodit s francouzským choreografem Millepiedem při natáčení filmu Černá labuť v roce 2009. V prosinci 2010 pár oznámil zásnuby i to, že společně čekají dítě. Jejich syn Aleph se narodil v červnu 2011.

"Nic pro mne není důležitější, než můj osobní život. Je prostě na prvním místě, vždycky dává smysl a ve srovnání se štěstím, které člověku dává spokojená rodina, všechno ostatní je povrchní. Teď mám možnost vzít si francouzské občanství. Tím by se vlastně naplnila láska ke Francii, kterou sdílím s otcem. Když mi bylo dvanáct, žila jsem v Paříži a jméno Natalie, to mi otec vybral podle té slavné písničky Gilberta Bécauda. Všechno v životě mne vždy táhlo k tomu, mít francouzskou rodinu," řekla Natalie nedávno v rozhovoru pro list Madame Figaro.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Vignerové vztah s Ujfalušim svědčí!

ČTĚTE TAKÉ:
Slavné modelky devadesátek- Jak se změnily a co dnes dělají?

Doporučujeme

Články odjinud