Jude Lowe je aférami proslulý a svůj "kladný" vztah k ženám nepopírá Zdroj: Profimedia.cz

Jude Lowe je aférami proslulý a svůj "kladný" vztah k ženám nepopírá Zdroj: Profimedia.cz

Se Siennou Miller to myslel Law skutečně vážně Zdroj: Profimedia.cz
Law dokonce Siennu Miller požádal o ruku Zdroj: Profimedia.cz
I slavná Nicole Kidman patří do výštu Lawových milenek Zdroj: Profimedia.cz
Další ženou, která porodila Lawovi potomka je německá modelka Samantha Burke Zdroj: Profimedia.cz
21
Fotogalerie

NEJVĚTŠÍ PROUTNÍCI HOLLYWOODU II

Před kým z hollywoodských krasavců je lepší mít se na pozoru? Tady jsou další tři adepti na vítězství v soutěži o největšího proutníka...

  • Jude Law

"Ženy milují mizery, proto jsem tak oblíbený," tvrdí o sobě Jude Law.

Slavný hollywoodský krasavec má nepopiratelný šarm. Krom hereckého umění je proslulý avantýrami s neméně slavnými kolegyněmi – Nicole Kidman i Siennou Miller. Přesto, že měl doma manželku (herečku Sadie Frost) a děti, klidně se vrhl do dalších románků. Bylo mu jedno, zda jde o prodavačku nebo playmate. Co žen týká, nebyl příliš vybíravý.

Jednoho potomka si dokonce pořídil s pokojskou ve chvíli, kdy zůstal jako marod v hotelu. Posledním hřebíkem do rakve jeho manželství bylo, když jej vlastní děti načapaly, jak si užívá s jejich chůvou. Jude teď nemá vážnou známost a dál žije poměrně nevázaný život.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
  • Leonardo DiCaprio

Kde jsou ty časy, kdy tvář Leonarda DiCapria v legendárním snímku Titanic vypadala chlapecky nevinně. Všeobecně se totiž ví, že milenky střídá jako ponožky. Je mu jedno, co děvče dělá nebo co má v hlavě, hlavně že je hezké a má skvostnou postavu.

Prý dává přednost obyčejným ženám, takříkajíc „ z lidu“ – servírky či mladé pohledné studentky, ale klidně si střihl i vášnivou noc Cameron Diaz, modelkami Gisele Bundchen a Bar Rafaeli či Evou Herzigovou. Chvilku pobyl i s herečkou Blake Lively či německou modelkou Toni Garrn. Proč se Leo nedokáže usadit a hledá si jen povrchní známosti, to ví jen on sám.

  •  

Adrien Brody

Adrien Brody se pravidelně umisťuje v žebříčcích o nejstylovějšího a nejlépe oblékaného muže a v anketách o nejvíce sexy muže planety. Brody má v Hollywoodu pověst ostříleného svůdce, i když jeho naivní výraz trochu mate.

Zatímco v mladším věku se prý těžko seznamoval, po premiéře Pianisty začal mít se ženami zcela opačné problémy. Odložené milenky se předhánějí ve chvále jeho sexuálních dovedností. Většinou se se nejedná o žádné začátečnice! "S mladými holkami, které jen čekají, co s nimi provedu, je to sice hezké a zábavné, ale co se sexu týče, dávám přednost zkušenějším a zralejším ženám. Fascinují mě, " přiznal Brody a svá slova potvrdil flirtem se Sharon Stoneovou nebo Nicole Kidmanovou.

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud