Nemanželský syn Toma Jonese se chce s otcem alespoň jednou setkat

Nemanželský syn Toma Jonese se chce s otcem alespoň jednou setkat

Třiadvacetiletý Jonathan Jones Berkery veřejně oslovil svého otce, velšského zpěváka Toma Jonese (71). Tvrdí: "Jediné, co bych si přál, je potkat se s ním."

Jones měl v roce 1987 krátký vztah s modelkou Katherine Berkeryovou, která mu již po jejich rozchodu porodila syna.

Zpěvák platil na dítě výživné, ovšem za Jonathanem nikdy nezašel. Jeho syn se teď ale rozhodl, že by si přál nějak to změnit a obrátil se na svého otce prostřednictvím tisku. Listu The Sun řekl:

"Když lidem říkám, kdo je můj táta, myslí si, že si vymýšlím. Ale já bych se s ním chtěl alespoň jednou potkat. Už jenom slyšet ho vyslovit moje jméno by bylo skvělé. Pak bych si mohl představovat, jaké by to bylo, dělat s ním normální běžné věci. Třeba bych si mohl představit, že vejde do pokoje, posadí se a řekne mi, kde byl a co dělal.

Když jsem se jako malý matky ptal, kde je otec, říkala mi, že pracuje v zábavním průmyslu, že má moc práce a nemůže být s námi. Vídával jsem ho v televizi a to jsem se vždycky cítil lépe, protože jsem si řekl, že máma má pravdu, že si má spoustu věcí, které musí zvládnout. A až to dodělá, třeba přijde domů. Ale teď k němu moc úcty nemám. Dělal, co dělal, a měl být dost velký chlap, aby se k tomu postavil čelem."

Mladík se snaží také prorazit jako zpěvák a chce, aby se otec o jeho talentu sám přesvědčil.

ČTĚTE TAKÉ:
Ženy a porno

ČTĚTE TAKÉ:
Celebrity bez makeupu, jak se vám líbí?

Doporučujeme

Články odjinud