Nerada se nechávám fotografovat, překvapila Frühlingová po letech modelingu

Nerada se nechávám fotografovat, překvapila Frühlingová po letech modelingu

S překvapivou informací vyšla na světlo světa Iva Frühlingová (29), zpěvačka a bývalá modelka, která žije střídavě v Česku a ve Francii. Dlouho se totiž živila modelingem, kde je fotografování takřka na denním pořádku. Ona ale vždy toužila stát spíš za fotoaparátem než před ním.

"Ano, je to pravda. Fotografovat sama sebe, to nemám příliš ráda. Ač je to tedy možná překvapivé, protože jsem začínala jako modelka, není to úplně můj šálek kávy," svěřila se Korzu.

I tak prý ale děkuji modelingu, že jí pomohl dostat se tam, kde je dnes. "Kdybych si mohla vybrat, raději bych stála za fotoaparátem. Ale to je tužba asi každého člověka, který stojí před ním. Vždycky chceme to, co nemáme. To je prostě normální," tvrdí Iva.

Zpěvačka se mimo jiné přiznala, že měla období, kdy sama hodně fotografovala. "Asi tři měsíce jsem si v Paříži hrála na fotografku. Byl to takový úlet. Nakonec jsem zjistila, že je to práce, která chce, aby o ní člověk něco věděl. O světlech, o technice. Takže jsem to nakonec vzdala a nechala to být," vzpomíná.

A co ji přiválo na nějaký čas opět do Čech? "Teď jsem byla půl roku v Paříži, kde jsem nahrávala novou desku. Trochu v jiném hudebním stylu, než na který jsou u mě lidé zvyklí. A protože se deska míchá a Francouzi jsou pomalí, přijela jsem na chvilku pracovat sem. Dopsala jsem svou další knihu, která by se měla vyjít v dubnu, a ještě mám jeden charitativní projekt. Tak se těším,"dodává Iva.

ČTĚTE TAKÉ:
Celebrity bez makeupu, jak se vám líbí?

ČTĚTE TAKÉ:
Vlaďka Erbová svádí souboj o post nejkrásnější nevěsty

Doporučujeme

Články odjinud