Nevěsta jako z cukrkandlu

Nevěsta jako z cukrkandlu

Jessica Biel a Justin Timberlake patřili k párům, které se neustále rozcházely a zase scházely. Přesto se rozhodli svůj vztah završit svatbou, ovšem v přísném utajení.

Jen pouhý týden trvalo, než Justin Timberlake (31) a Jessica Biel (30) poskytli fotografie ze své přísně utajené svatby. Za jejich zveřejněním stojí zajímavá finanční nabídka amerického společenského časopisu. Svatba se konala před týdnem v jižní Itálii a na veřejnost pouze pronikly informace o údajném luxusu, kterým se manželé obklopili.

Svatba byla podle všeho velmi romantická. Když Jessica kráčela k oltáři v růžových šatech značky Giambattista Valli, Justin jí k tomu hrál na kytaru a zpíval. Šlo o originální píseň, kterou Justin složil speciálně pro tuto příležitost.

Justin se oblékl do tmavého obleku značky Tom Ford, na jehož návrhu se podílel. Svatba, která proběhla v luxusní rezidenci Borgo Egnazia, stála hvězdný pár 6,5 milionu dolarů. Časopis People odkoupil fotografie za 300 000 dolarů, přičemž jako jediný drží práva na zveřejnění snímků.

Justin Timberlake je šestinásobný držitel Grammy. S herečkou Jessicou Biel, známou především ze seriálu V sedmém nebi, začal chodit v roce 2007. Dvojice se zasnoubila loni v prosinci. Justin v minulosti chodil například s Britney Spears nebo Cameron Diaz.

Foto: www.dailymail.co.uk

Doporučujeme

Články odjinud