Nicole Kidman: Filmové hvězdy už dávno vymřely

Nicole Kidman: Filmové hvězdy už dávno vymřely

Australská herečka Nicole Kidman si posteskla, že je v Hollywoodu poněkud prázdno. Ačkoli má velkou konkurenci, nesoupeří už s pravými hollywoodskými hvězdami. Ty prý dávno vymřely a dnešní hvězdičky postrádají jakékoli charisma a šarm, většinou bohužel i talent. A z rychlokvašek je Nicole nešťastná.

„Já ani vlastně nevím, kdo je dnes filmovou hvězdou, co je to filmová hvězda? Když nejlepší herecký výkon roku dostane Claire Danesová ze seriálu Homeland, je vám jasné, že se svět změnil. Možná v padesátých letech měli mnohem jasnější představu o tom, co je to filmová hvězda. Ale dnes je to rozmazané, všechno tak nějak splývá,“ míní pětačtyřicetiletá Kidmanová.

Jako australskou rodačku ji v USA nepřestává udivovat, jaký tam mají problém se sexualitou, ale poměrně dobře snášejí násilí. Ve filmu Paperboy močí na Zaka Efrona a scéna je pro Američany tak skandální, že ji kvůli tomu novináři pořád vyslýchají.

„Pro mě není močení šokující. Myslím, že močím na začátku filmu Eyes Wide Shut. Ale spousta věcí mě vůbec nešokuje! Násilí je pro mě mnohem horší než sex, sex je přirozený!“ vysvětluje Nicole.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud