Nicole Kidman: Z rozvodu s Tomem Cruisem jsem se léčila spoustu let

Nicole Kidman: Z rozvodu s Tomem Cruisem jsem se léčila spoustu let

Nicole Kidman o manželství s Tomem Cruisem nikdy moc mluvit nechtěla. Poslední měsíce se ale přeci jen nechává tu a tam slyšet, že byla ve vztahu s hollywoodským kolegou šťastná. Teď navíc dodala, že pro ni byl rozchod po deseti letech velmi těžký a že se z něj dlouho vzpamatovávala. Trvalo to roky.

Když se Nicole oblékla do svatebního a stala v pořadí už druhou paní Cruiseovou, bylo jí teprve třiadvacet let. Ve třiatřiceti se už rozváděla. Psal se rok 2000 a jen krátce po desátém výročí svatby požádali manželé o rozvod.

„Já bych s Tomem šla třeba na konec světa... Byla jsem do něj naprosto zamilovaná, zamilovala jsem se bláznivě a vášnivě. Byli jsme jako v bublině, byli jsme jen my dva. Stali jsme se velmi závislými jeden na druhém,“ vyprávěla Nicole v interview pro magazín DuJour.

Nicole se na manželství dívala celou dobu jako na dokonalé. Když jí Tom oznámil, že odchází, byla v šoku. „Trvalo mi opravdu velmi dlouho, než jsem se z toho vzpamatovala. Byl to obrovský šok pro můj systém,“ dodala Nicole s tím, že ještě v roce 2002, kdy přebírala Oscara za hlavní roli ve filmu Hodiny, nebyla stále z rozvodu s Cruisem zahojená. Později potkala Keitha Urbana, jehož si v roce 2006 vzala. Dnes s ním má dcery Sunday Rose a Faith Margaret.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Kirstie Alley přiznala tajný vztah s Patrickem Swayzem, ale milovala celý život Travoltu

Doporučujeme

Články odjinud