Nicole Richie váží jen čtyřicet kilo. Anorexii popírá

Nicole Richie váží jen čtyřicet kilo. Anorexii popírá

Módní návrhářka Nicole Richie trpí anorexií. Jednatřicetiletá dvojnásobná matka bojuje s poruchou příjmu potravy od puberty. Teď ale zhubnula na otřesných čtyřicet kilo, a přestože je malá a drobná, je to i na její typ postavy nebezpečně málo. Rodina a přátelé se začínají obávat o její zdraví.

„Nicole vypadá tak kostnatě, její přátelé a rodina se bojí, že má opět problémy s vnímáním vlastního těla. Nejí pravidelně a má moc málo energie. Ona samozřejmě všechno popírá. Ale všichni cítí, že se sebou opět bojuje,“ píše magazín Star.

Dcera Lionela Richieho má s manželem Joelem Maddenem pětiletou Harlow a tříletého Sparrowa. Celý život popírá, že by trpěla poruchou příjmu potravy, ačkoli její okolí tvrdí opak.

„Nicole v minulosti extrémně bojovala se svou váhou, takže všichni včetně jejího manžela Joela ji přísně hlídají. Ona celý den něco zobe, ale nikdo ji nevidí nikdy sníst celé jídlo,“ tvrdí zdroj magazínu Star.

„Vypadá na čtyřicet kilogramů a to je nebezpečně málo. Její imunitní systém funguje na dobré slovo, protože bez dostatečné tělesné váhy se může obyčejná choroba, třeba jen střevní chřipka, zvrhnout ve velmi vážný stav,“ tvrdí kalifornská odbornice na výživu Alicia Hunterová.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud