Nikdo mě nikdy nepozve na rande, stěžuje si Mila Kunis

Nikdo mě nikdy nepozve na rande, stěžuje si Mila Kunis

Herečka a modelka Mila Kunis (28) tvrdí, že už ji na schůzku ani nikdo nezve, protože je příliš zaměstnaná svou kariérou. Hlavní hrdinka filmu Černá labuť se loni po osmi letech rozešla s bývalou dětskou hvězdou Macaulayem Culkinem (31).

A začala se natolik věnovat práci, že nemá ani čas na to přemýšlet o potenciálním partnerovi. "Na rande mě prostě nezvou. Ale loni jsem vlastně ani nebyla doma, takže kdo by se mne ptal?" řekla skepticky původem ukrajinská kráska v rozhovoru pro Haarper´s Bazaar.

Přiznala ale, že se "skamarádila" se sklenkou vína a raději zůstane doma s ní, než aby se vypravovala na nějaký divoký večírek. A dodala: "Moc prostě do společnosti nechodím. Raději zůstanu doma se sklenkou něčeho dobrého a dívám se na film."

Vysvětlila také, že od té doby, co musela zhubnout kvůli roli baletky Lily v Černé labuti na pouhých 43 kilo, se její tělo se už nevrátilo zpět do původního tvaru: "Už není, jako bývalo. Když jsem zhubla na padesát kilo, byly to jen čisté svaly. Jako malé torpédo a k tomu kůže a kosti. Když jsem váhu zpátky nabrala, týkalo se to úplně jiných částí těla. Veškerá kila, která mi zmizela z poprsí, šla do břicha. Ale na druhou stranu bych byla docela ráda, kdyby se mi zvětšil zadek."

ČTĚTE TAKÉ:
Jennifer Garner porodila Benu Afleckovi syna!

ČTĚTE TAKÉ:
Rihanna má deprese ze samoty, je na lovu milence

Doporučujeme

Články odjinud