Noid: Potomka chceme určitě, ale až po svatbě!

Noid: Potomka chceme určitě, ale až po svatbě!

Zpěvák a skladatel Vašek Noid Bárta (31) má o své budoucnosti jasno. Je šíleně zamilovaný do missky, modelky a nyní i pěvecké kolegyně Elišky Bučkové (22).

Proto vážně uvažuje o svatbě a dítěti. "Samozřejmě že o tom mluvíme, není to však otázka dnů či týdnů, ale spíše měsíců, nebo let. Nikam se nehrneme, je nám spolu skvěle a oba jsme si jisti, že k tomu dojde. Ale nejdříve bude svatba a pak až dítě," má jasno Vašek.

"Sám jsem to zažil. Od narození jsem se skoro rok jmenoval Kratochvíl a až když se rodiče vzali, přejmenovali mě na Bártu. Ne, tak tohle pro svého potomka nechci. Jsem konzervativní, chci klasický sňatek a dítě do úplné rodiny," prohlásil kategoricky.

Se svou přítelkyní Eliškou se před pár dny vrátili z dovolené. "Týden jsem byl v Egyptě, snad to poznáš ve ksichtě," básnicky zašprýmoval zpěvák a skladatel. Jak prozradil, lákala ho poušť a nezklamal se. "Nádhera. Vzali jsme si auto a prošmejdili, co se dalo. Jeden den jsem najel skoro sedm set kilometrů, ale stálo to za to. Egypt se asi stane mou oblíbenou destinací," dodal Vašek Noid Bárta.

ČTĚTE TAKÉ:
Eliška Bučková: Po třech měsících se výsledek dostavil – shodila jsem devět kilogramů.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud