Norisová se zakulatila, s přítelem shánějí společné bydlení

Norisová se zakulatila, s přítelem shánějí společné bydlení

Ty tam jsou doby, kdy zpěvačka a herečka Zuzana Norisová udivovala éterickou postavou a neutuchající energií. Teď, kdy se rodačce ze slovenských Malacek blíží Kristova léta (24. ledna), se zklidnila, usadila a také lehce zakulatila.

"Jsem šťastná a spokojená. Dva roky žiji ve skvělém vztahu s přítelem Ondrejem, hraji v divadlech, zpívám a užívám si života. Je fakt, že i dost času trávím na cestách, protože Ondrej žije na Slovensku, takže pendluji mezi Prahou a Bratislavou. Ale to se snad brzy změní," svěřila se Zuzka Korzu.

S přítelem totiž plánují společnou budoucnost. Zatím bez sňatku a dětí, ale i to prý časem přijde. V současné době shánějí na Slovensku vhodné bydlení, a jakmile si vyberou, budou žít spolu. "Vztah je pro mne to základní a nejdůležitější. Věřím, že vše brzy klapne a budeme spolu bydlet v Bratislavě," informovala herečka a zpěvačka.

Korzo zastihlo Norisovou ve fitness centru Holmes Place, kde cvičila s dětmi z dětských domovů. "Je to paráda a pro mě i troška sportu. Ráda si občas zacvičím, abych nejen nějaké to kilo shodila, ale i pro dobrý pocit. Je to spíše takové taneční cvičení a to mám ráda. V březnu se chystám do Brazílie, kde se zúčastním tanečního kurzu samby, a moc se těším. Tanec je moje další vášeň," dodala Zuzana Norisová a zapojila se mezi vlnící se drobotinu.

ČTĚTE TAKÉ:
Bez make-upu už chodit ven nemůžu, přiznává Markéta Častvaj

ČTĚTE TAKÉ:
Vlasáková vstoupila do Nového roku se čtyřmi dětmi a jedním seriálem

Doporučujeme

Články odjinud