Nosková má vystaráno. Manžel je na mateřské a navaří na Vánoce

Nosková má vystaráno. Manžel je na mateřské a navaří na Vánoce

Zpěvačka Míša Nosková (28) je teď se svým životem velmi spokojená. Je úspěšná na muzikálových prknech a šťastná ve své rodině. Dokonce zhubla o devět kilo.

"Letos budeme mít s manželem a malou Eliškou poprvé samostatné Vánoce se svojí polévkou, svým kaprem a salátem. A budeme šťastni," tvrdí Míša Korzu.

Nosková se hned po šestinedělí vrátila na jeviště. Manžel, projektový manažer Jan Horsák, šel místo Míši na mateřskou a o rodinu se vzorně stará. "On dokonce vaří lépe než já, a tak navaří i na Vánoce. Je úžasný, doufám, že budu o něm takhle mluvit i za dvacet let," věří zpěvačka, která zatím pro patnácti měsíční Elišku nemá jediný dárek.

"Elišce se bude líbit, když pod stromečkem zašustí papíry," směje se Míša, která bývala tu tlustší, tu hubenější, blondýna, nebo bruneta, a stále hledala toho pravého. Zásluhu na její proměně a především na pěveckých výkonech má její profesorka zpěvu a její vzor - nositelka Thálie, královna operety Pavla Břínková.

Však také byla hostem na jejím vánočním koncertu. A je přesvědčena, že právě díky Pavle Břínkové se proměnila z obyčejné finalistky soutěže Česko hledá SuperStar v muzikálovou a operetní stálici.

ČTĚTE TAKÉ:
Lejla Abbasová porodila Michaelu Kocábovi syna!

ČTĚTE TAKÉ:
Maxová chce mít ze syna lékaře, on ale touží po herectví

Doporučujeme

Články odjinud