Nové album Anny K. pokřtí Wanastowi Vjecy

Nové album Anny K. pokřtí Wanastowi Vjecy

Po pěti letech vydává zpěvačka Anna K. své v pořadí osmé řadové album s názvem "Relativní čas", které natočila se svým hudebním i životním partnerem Tomášem Varteckým.

"Album je vlastně průřez asi pětiletým obdobím mého života. Některé písně vznikly už před pár lety, některé až v poslední době ". Například první singl alba Píseň o slzách, který pro Annu K. napsal Robert Kodym, byl natočen už témeř před rokem. Zpěvačka pokřtí své nové cd s názvem "Relativní čas" 24.11. tradičně v pražském Lucerna Music Baru.

Anna K. slíbila svým fanouškům na facebooku, že první kusy nového alba budou v prodeji právě na křtu. Kmotrem bude skupina Wanastowi Vjecy. "Wanastowky jsou mí kamarádi. Známe se už od mých hudebních začátků, kdy jsem nazpívala vokály na desku Lži, sex a prachy.

Také mě kdysi vzali s mou kapelou na velké turné jako hosta. Byla to skvělá zkušenost a myslím, že nasměrovala mou další cestu hudebním světem". Oficiální vydání alba Relativní čas a den, kdy se objeví v obchodech, je 28.11.2011.

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na listopad

ČTĚTE TAKÉ:
Herec Jan Šťastný podruhé otcem!

Doporučujeme

Články odjinud