Občas vypadám jako holčička, přiznává Karel Gott

Občas vypadám jako holčička, přiznává Karel Gott

Pětatřicetinásobný Slavík Karel Gott (70) to doma mezi samými ženami nemá zrovna lehké. Jeho dcery rychle rostou a dostávají se do období parádění. Následkem toho tak Mistr nezřídka nosí ve vlasech různé sponky a ozdoby.

"Občas se mi stává, že mi dcery dávají do vlasů sponečky. Ještě pořádně nerozeznají, že tyhle ozdoby nosí jen ženy, a tak to občas odnesu i já," svěřil se Gott se smíchem Korzu.

Mistr se stal kmotrem nové knihy Vlasy kadeřnice Petry Měchurové a novinářky Zuzany Vilímkové. Při té příležitosti zavzpomínal na stará léta. "Už jsem pamětník a zažil jsem mnoho ér a mnoho účesů, které se v nich nosily. I já jsem jich několik vystřídal, proto svědomitě můžu říct, že tento obor pokládám za umění. Přirovnal bych ho k sochařství," řekl Gott.

Zpěvák je Petřiným pravidelným zákazníkem. Mezi další patří například návrhářka Liběna Rochová, zpěvačka Anna K. nebo návrhářka Beáta Rajská.

Bude z něj vlasový model?
"Petra si mě vždycky dlouho prohlíží, než mi začne nějaký účes dělat. Mně to tedy nevadí. Já ji vždycky jen řeknu: ´Udělej to hlavně tak, aby mě poznali!`," líčí Mistr pobaveně.

U několikrát oceněné vlasové designérky už si dokonce vydobyl i pozvání na zahraniční vlasovou soutěž. "Chci se stát vlasovým modelem a tohle je dobrá příležitost," tvrdí s úsměvem zpěvák. Tak uvidíme

Doporučujeme

Články odjinud