Keltie Knight Zdroj: Profimedia.cz

Keltie Knight Zdroj: Profimedia.cz

Heidi Klum Zdroj: Profimedia.cz
Heidi Klum Zdroj: Profimedia.cz
Amy Poehler Zdroj: Profimedia.cz
Rachel McAdams Zdroj: Profimedia.cz
26
Fotogalerie

Oskar 2016: Nejúchvatnější róby večera

Nejvýznamnější filmová událost roku, předávání prestižních Oscarů, je úspěšně za námi. Opět se jednalo o přehlídku luxusu a elegance. Celebrity se předvedly v tom nejlepším, protože věděly, že oči celého světa jsou pro tento večer upřeny právě na ně…

Letošní udělování nejprestižnějších světových filmových ocenění se kupodivu obešlo bez výrazných módních poklesků. Až na výjimky celebrity k výběru svých večerních šatů přistoupily se seriózností a důstojností hodnou mimořádné slavnostní příležitosti.

I obvykle lacině extravagantní Lady Gaga se držela zpátky a na slavnostní galavečer dorazila v rafinovaném, přesto však velmi cudném a elegantním modelu. Dokonale sladěný pár tvořil herec Adrien Brody s přítelkyní, skvostnými toaletami okouzlila např. modelka Heidi Klum, a to na samotném předávání i na následné Vaniti Fair party, která tradičně slavnostní večer zakončuje.

Ve fascinujícíh toaletách se předvedly i Elizabeth Banks, Diane Kruger, Nina Dobrev či Naomi Cambel. Leotšní modely Lynn Wyatt či obvykle, nejen co se módy týče, odměřené Cate Blanchett se mohu jevit jako kontroverzní, rozhodně ne však nevhodné. Co si myslíte vy? Které z celebrit byste přisoudili Oscara za nejlepší šaty večera?

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud