Tom Cruise a Olga Kurilenko představují jejich společný film  Oblivion . Zdroj: Profimedia.cz

Tom Cruise a Olga Kurilenko představují jejich společný film Oblivion . Zdroj: Profimedia.cz

Demi Moore se stále udržuje v kondici a na svůj mladistvý vzhled velmi dbá. Zdroj: Profimedia.cz
Brad Pitt - nejkrásnější muž planety. Platí to i v jeho padesáti letech? Zdroj: Profimedia.cz
Sharon Stone - krása a sexappeal jí stále zůstávají. Zdroj: Profimedia.cz
Antonio Banderas - vrásky přibývají, ale přitažlivost zůstává. Zdroj: Profimedia.cz
6
Fotogalerie

Oslavili 50, a přesto jsou stále sexy

Tvrdí se, že padesátka je nová čtyřicítka. A hvězdy, které tuhle obávanou věkovou hranici překonaly, dokazují nejen svým vzhledem, ale i životní energií, že na teorii může něco být.

V určitém věku ženy a muži už vědí, co chtějí, a věk pracuje jen pro jejich blaho. Jsou stále sexy, pracovních nabídek přibývá a po boku mají atraktivního partnera. Zákon přitažlivosti funguje na plné obrátky a v padesáti se zdají být na vrcholu sil.

Demi Moore oslaví v listopadu jednapadesáté narozeniny. Po rozchodu s Ashtonem Kutcherem, manželem mladším o šestnáct let, překonala krizi a zase září štěstím. Z předchozího manželství s Brucem Willisem má tři dcery, kterým teď věnuje veškerou pozornost. Další americký vamp Sharon Stone (55) snad vůbec nestárne. Postavu má stejně sexy jako před dvaceti lety, když natáčela legendární thriller Základní instinkt. Na veřejnosti se objevuje s výrazně mladšími muži, ale v soukromí ráda tráví čas se svými třemi adoptovanými syny.

Bradu Pittovi zbývá do padesátky už jen pár měsíců. Kdo by to do něj řekl? Se svou partnerkou Angelinou Jolie (38) a šesti potomky cestuje po celém světě a filmoví producenti ho zahrnují lukrativními nabídkami. Tom Cruise (51) je stejně jako Brad Pitt vegetarián. Možná právě rostlinné stravě vděčí za svůj mladistvý vzhled a skvělou fyzickou kondici. Je známý tím, že se v akčních scénách nenechá nikdy dublovat.

Do starého železa rozhodně nepatří ani britský herec Hugh Grant . Rodinné štěstí přišlo až po padesátce, když zplodil dvě děti s čínskou herečkou Tinglan Hong. Horkokrevný Španěl Antonio Banderas (53) je idolem žen po celém světě, ale už léta žije ve spokojeném manželském svazku s americkou herečkou Melanií Griffith.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud