Pamela Anderson nastupuje psychologickou léčbu

Pamela Anderson nastupuje psychologickou léčbu

Hvězda seriálu Pobřežní hlídka neudělala na diváky soutěže Dancing on Ice – bruslařské obdoby StarDance – dojem. V prvním kole vyhodili právě Pamelu Anderson. Po vyhlášení výsledků na Tři krále dostala prsatá Američanka nejméně bodů. Herečka poté přiznala, že ji to zdrtilo a je to posledním impulsem k tomu, aby opět nastoupila léčení u psychologa.

„Měla jsem v minulosti několik dobrých psychologů. Nebyla jsem u nich dlouho. Ale teď se k nim asi vrátím. Pracovala jsem skoro nonstop, vyhrabala jsem se ze základů. Dům mě totálně vysál finančně a nevěděla jsem, jak to zvládnout. To se stává v Hollywoodu spoustě lidí. Byly to velmi stresující roky. Pořád dlužím na daních, ale pracuju na tom. Platím to měsíčními splátkami. Měla jsem se svým bývalým byznys manažerem problém. Nechci nikoho obviňovat. Chci to hodit za hlavu a jít dál,“ svěřila Pamela listu The Sun.

S jedním ze svých bývalých psychologů se stala kamarádkou. Platila mu za to, že jí povídal o svém životě. „Vlastně mi řekl o svém životě víc než já jemu o tom mém,“ dodala Pamela.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud