Patrick Dempsey z Chirurgů skutečně zachraňoval nabouraného řidiče

Patrick Dempsey z Chirurgů skutečně zachraňoval nabouraného řidiče

Herec Patrick Dempsey (46), jenž proslul rolí doktora Dereka Shepherda v televizním seriálu Chirurgové, vytáhl z rozbitého auta teenagera, který mu přistál přímo na zahradě.

Mladý řidič Fordu Mustang v kalifornském Malibu ztratil kontrolu nad řízením, několikrát nabral svodidla, pak se opakovaně převrátil a přistál na zahradě Dempseyho sídla.

Prý dopadl hned vedle záhonu afrikánů. Herec, který byl v té době doma, podle informací listu UsToday nezaváhal a vyběhl z domu už s lékárničkou v ruce. "Bylo to docela legrační, protože se ukázalo, že se v seriálu Chirurgové něco naučil. Přesně věděl, na co se má mladíka zeptat, než s ním začne hýbat," řekl později jeden z přítomných.

Pak prý Patrick vypáčil dveře vozu a řidiče vytáhl ven. Po převozu do nemocnice se zjistilo, že mladík měl ohromné štěstí: vyvázl jen s menším otřesem mozku, ale bez vážnějších zranění.

Je však také nutné dodat, že když Dempsey zrovna nenatáčí, závodí v automobilových třídách GT a GT2. Lze tedy předpokládat, že s nehodami má jisté zkušenosti.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Nová Carrie, předčí kopie originál?

ČTĚTE TAKÉ:
Lásky z filmového plátna v realitě

Doporučujeme

Články odjinud