Pavlína Němcová bude točit film, chce v něm Nicholsona a Malkoviche!

Pavlína Němcová bude točit film, chce v něm Nicholsona a Malkoviche!

Topmodelka a herečka Pavlína Němcová (34), která žije v Paříži, se pomalu loučí s modelingem a chce se věnovat herectví. Dokonce chystá vlastní film a míří pořádně vysoko. Chce, aby v něm hlavní role hráli Jack Nicholson a John Malkovich!

"Teď se chystám na vlastní filmový projekt, protože jsem si řekla, že na svou velkou filmovou roli bych mohla čekat celý život, a tak si ji dám sama," prozradila Korzu Pavlína. Němcová již před časem vyhrála konkurz na postavu novinářky v dnes už slavném filmu Edith Piaf. I když šlo o malou roli, zaujala diváky i kritiky. Poté si zahrála ve dvou francouzských a jednom americkém snímku.

Troufla si na Huga Kráska prošla hereckými kurzy v New Yorku a Los Angeles a přitom ještě stihla vystudovat práva. A to se provdala už v osmnácti, rozvedla se, a má šestnáctiletého syna Alaina. "Dlouho jsem hledala vhodný námět pro svůj film. Nějaký román, podle kterého bych si nechala napsat scénář. A abych v něm měla významnou roli. Skončila jsem u Victora Huga a jeho románu Devadesát tři," vysvětluje svůj záměr. "Je to z období francouzské revoluce a film se bude natáčet v angličtině. Jsou v něm dvě hlavní mužské role. A já si přeji, aby je hráli dva celosvětově známí herci - Jack Nicholson a John Malkovich. S Malkovichem jsem už jednala, projekt se mu líbí. O Nicholsona teď usiluji," poodkrývá Němcová své plány.

Kritici jsou proti, ale... Prý se jí už podařilo na film sehnat i část peněz. A námět si nechala posoudit od několika renomovaných filmových kritiků. "Samozřejmě, že natočit takový snímek bude v současné finančně těžké době obtížné, ale kus financí už mám. Mnoho francouzských filmových kritiků mi říkalo, že tato látka se nehodí do dnešní složité doby. Ale já jsem člověk, který přemýšlí nad lidskou problematikou," říká Pavlína. To se prý naučila od rodičů. "Byla jsem vychovávaná jinak, než je teď v módě. A já jsem jim za to vděčná. Jezdím za nimi často do Prahy. A zvláště teď, když je moje maminka dost nemocná," uzavírá úspěšná kráska.

Doporučujeme

Články odjinud