Anna Polívková a Táňa Kuchařová Zdroj: Tančírna Petra Čadka

Anna Polívková a Táňa Kuchařová Zdroj: Tančírna Petra Čadka

Matěj Rupert Zdroj: Tančírna Petra Čadka
 Zdroj: Tančírna Petra Čadka
Oldřich Navrátil s chotí Zdroj: Tančírna Petra Čadka
 Zdroj: Tančírna Petra Čadka
21
Fotogalerie

Petr Čadek: Být naráz tanečním lektorem, dobrým manželem a zodpovědným otcem je velká dřina

Tančírna Petra Čadka oslavila ještě před Vánocemi své první narozeniny. A jak lépe oslavit výročí než tancem a velkolepým vystoupením tanečních mistrů. Pozvání přijala i řada našich VIP, které mají s tancem již zkušenosti ze StarDance. Příjemnou atmosférou večera uváděl Ondřej Brzobohatý.

Své taneční umění předvedli lektoři, kteří již v Tančírně protančili několikery střevíce. Při pozorování perfektně provedených choreografií, o které se postaral Petr Čadek, se pozorujícím hostům občas tajil dech, občas ukápla slzička dojetí a občas se přítomní téměř za břicha, ovšem s nadšením, popadali.

O profesionální taneční vystoupení z muzikálu Chicago se postaraly Kateřina Stryková, Alice Stodůlková, Jitka Šorfová, Jana Cigánková a Pavla Rožumberská. Vlastní a nevšední choreografii předvedla mužská část lektorů z Tančírny: Petr Čadek, Jan Onder, Michal Kurtiš a Tomáš Slavíček, kteří při při odhazování svých svršku přiváděli přítomné ženy do rozpaků.

Do varu všechny hosty přivedla i zpěvačka s obrovským lidským srdcem a úžasným hlasem Tereza Černochová.

Petr Čadek přiznal, že často řeší dilema, zda být v Tančírně, nebo doma s rodinou: „Být naráz tanečním lektorem, dobrým manželem a zodpovědným otcem je velká dřina. Když pak ale vidím svítící oči tančících dětí, je to pro mě obrovské zadostiučinění a jsem si jistý, že jsem si svou práci vybral dobře,“ přiznal Petr Čadek, který je nucen svůj život dělit na tři díly – část pro Tančírnu, část pro svou ženu Jitku Čvančarovou a část pro rostoucí dcerku Elenu.

Sál se naplnil okouzlujícím půvabem přítomných dam, jejichž krásu umocňovaly úsměvy, které si všichni rozdávali na počkání. Inu, všichni dobře vědí, že tanec léčí duši, a když je dobrá nálada, nelze se neusmát.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Po společenských tancích se Matěj Ruppert změnil z elegantního muže na DJ Rupperta a postaral se o jednu z nejlepších diskoték všech dob. Hosté, tanečníci, osobnosti, všichni do jednoho tančili posilněni dortem na známé melodie. V této fázi večírku již všichni shodili večerní společenské šaty a na hudbu tančili bez pravidel, každý po svém.

„V závěru večera se na parketě strhla hromadná, neorganizovaná taneční show. Každý tančil, jak chtěl, ale dohromady to působilo tak uvolněně a zábavně, že jsem najednou cítil, že se všichni přítomní dobře baví. A o to, nejen v tanci, ale i v životě, přece jde,“ zářil štěstím Petr Čadek.

Byla to opravdu velká společenská událost, na které se objevily a krásně si zatančily i tyto naše významné osobnosti: Imrich Bugár, Tereza Černochová, Jitka Čvančarová, Roman Holý, Oldřich Navrátil, Daniela Písařovicová, Anna Polívková, Jan Révai, Matěj Ruppert, Pavel Řezníček, Petr Vágner.

Doporučujeme

Články odjinud