Pippa by nebyla vhodnou manželkou, tvrdí její budoucí tchyně

Pippa by nebyla vhodnou manželkou, tvrdí její budoucí tchyně

Když se minulý týden proslechlo, že se Pippa Middletonová (28) rozešla s přítelem, makléřem Alexem Loudonem (31), všichni předpokládali, že to bylo její rozhodnutí. Mýlili se.

Mladší sestra vévodkyně z Cambridge a švagrová prince Williama je zřejmě jednou z nejvyhledávanějších žen ve Velké Británii.

Byl to však Alex, který se po roce a půl rozhodl vztah ukončit. Podle jednoho z přátel prý už neměl nervy na "cirkus", který se kolem Pippy rozpoutal pokaždé, když někam šli.

"Pippa vidí spojení s královskou rodinou jako skvělou příležitost. Je teď zvaná na všechny významné večírky ve městě, ale Alex večírky nesnáší. Miluje svůj kriket a má úzký kruh přátel z Etonu. Je z velmi zámožné rodiny, která si ve světle fotoaparátů nijak nelibuje.

Nesnášel fakt, že je všude sledovali fotografové, a kvůli tomu ani nechtěl vycházet. Má rád svou rodinu a přátele a nemá čas na to, být nějakou celebritou," řekl listu Mail on Sunday jeden rodinný přítel.

Jedna z Pippiných kamarádek dodává: "Alexovi rodiče byli laskaví, ale vztahem nikdy nebyli nijak nadšení. Nepovažovali ji za vhodnou potenciální manželku."

A nakonec to prý byl Alex, kdo dal podnět k rozchodu. Možná začal věci vidět v podobném světle jako jeho rodiče. Pippa je prý zničená. Jen před dvěma měsíci slavili její osmadvacáté narozeniny a jedním z dárků, které od přítele dostala, byly klíče k jeho domu v londýnském Fulhamu. Nežili spolu, ale bývala u něj alespoň tři noci v týdnu.

ČTĚTE TAKÉ:
Argentinci si přejí, aby se princ William na Falklandách zřítil a zemřel

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na listopad

Doporučujeme

Články odjinud