Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
5
Fotogalerie

Pomeje se chystá potřetí do chomoutu. V jakých šatech ho ohromí těhotná Andrea?

Moderátor a producent Jiří Pomeje se bude v sobotu potřetí ženit. Tentoktát si oficiálně vezme svou přítelkyní Andreu Šťastnou, která je v pátem měsíci těhotenství. Jste zvědaví, v jakých šatech řekne nevěsta své ANO?

Zamilovaný pár má sice už jednu exotickou svatbu za sebou. Ve skutečnosti to byla jen taková generálka. Romantický obřad totiž proběhl v Thajsku a není v Česku právoplatný. Veselku si tedy musí snoubenci zopakovat ještě jednou. A praští do toho už za pár dní. Podle informací extra.cz by to mělo být už tuto sobotu 1. června.

Andrea si vzhledem k rostoucímu bříšku nechala finální výběr šatů na poslední chvíli. Podívejte se na budoucí navěstu do naší fotogalerie a tipněte si, ve kterých šatech nakonec Andrea půjde k oltáři.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Jiří Pomeje už má za sebou dvě nepovedená manželství. Patnáct let byl ženatý s herečkou Michaelou Kuklovou. Podruhé si při velkolepé svatbě vzal zpěvačku Ivetou Bartošovou. Jejich vztah ale vydržel pouhé dva roky. Vyjde to tedy Jirkovi do třetice? Vypadá to, že ano. Jeho bývalé manželky totiž Jirkovi nesplnily jeho velké přání - stát se otcem. Andrea ano, navíc pod srdcem údajně nosí holčičku, kterou si Jirka moc přál.

Doporučujeme

Články odjinud