Pomeje si sáhl na dno, teď z něj tahá druhé

Pomeje si sáhl na dno, teď z něj tahá druhé

Jiří Pomeje (46), který se stal Moderátorem roku, se na rozdíl od svých kolegů - moderátorů na svá noční rozhlasová vysílání vůbec nepřipravuje.

"Na nic se nepřipravuju, mám sedm linek, dávám je na přeskáčku a jsem vždycky zvědavý, kdo zavolá. Telefonát rovnou pustím do éteru a pak už je to na mně. Za ty čtyři noční hodiny zvednu telefon šedesát až sedmdesátkrát," svěřil se Pomeje Korzu.

Ze svého moderátorského úspěchu má velkou radost, byť se nedávno objevily zprávy, že hlasování zmanipuloval. Za těch osm měsíců, co vysílá, přijal prý osm a půl tisíce telefonátů. A ví prý dobře, proč mu lidé volají. "Oni vědí, že jsem v životě spadl na dno, měl dvě manželky, dva rozvody, soudy, výslechy, dluhy kvůli jednomu filmu," říká Jiří Pomeje, který ve svých nočních pořadech řeší starosti s dluhy, bydlením, bolestmi zubů, ba i prý problémy gynekologické.

"Lidé mají prostě ke zkrachovalému producentovi důvěru. Ale mikrofon je pěkná svině, lidé podle mého hlasu poznají, jestli mám třeba horší náladu. Nejvíc řeším deprese. Už jsem měl i tři posluchače, kteří chtěli spáchat sebevraždu, tak nejdříve zavolali a pak si ji rozmysleli," dodává Pomeje.

Jiří před svým nočním vysíláním po devatenácté hodině už nejí, samozřejmě nepije, a celou noc si nevezme sousto do úst. S plným žaludkem se prý nedá vysílat.

"Pak mám ještě hodinu všechny ty příběhy v hlavě, usínám kolem šesté ráno. A protože připravuji jako producent turné Michala Davida, spím teď nejvíc čtyři hodiny denně.

22. prosince bude mít Michal David koncert v Lucerně, pak se sbalím a pojedu si na tři neděle někam se svou novou přítelkyní odpočinout. I mobil vypnu. Jenom jednou za tři dny zavolám mamince a tatínkovi, že jsem pořádku, a pak ho zase vypnu," tvrdí Jiří Pomeje.

ČTĚTE TAKÉ:
Vojta Kotek (23) přerušil školu… a nešťastně se zamiloval

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na říjen 2011

Doporučujeme

Články odjinud