10
Fotogalerie

Posmrtné koncertní turné: Whitney Houston nahradí hologram

Whitney Houston zemřela v roce 2012. Na rok 2016 se však chystá obrovské koncertní turné, na kterém by měly zaznít její největší hity. Jak je to možné?

Když 11. února 2012 nalezli v pokoji hotelu Hilton v Beverly Hills mrtvou Whitney Houston (+48) byla to obrovská rána pro celý hudební svět. Whitney byla jednou z nejúspěšnějších popových zpěvaček vůbec. Podařilo se jí získat 415 různých ocenění, z toho 6 cen Grammy a dvacet dva prestižních Amerických hudebních cen. V roce 2009 byla zapsána do Guinnessovy knihy rekordů jako nejoceňovanější umělkyně všech dob!

Nyní se americká firma Hologram USA snaží o technický zázrak. Oživí zpěvačku pomocí hologramového obrazu. Trojrozměrná kopie by měla údajně být tak věrná, bude k nerozeznání od „originálu“.

Společnost Hologram USA kontaktovala zpěvaččinou sestrou Pat Houston, která spravuje Whitneynu pozůstalost, a společně připravují výpravnou megashow a světové koncertní turné. Hologramová Whitney by na něm měla zazpívat své největší hity. Součástí koncertu dle slov Pat Houston bude vystoupení řady skutečných i virtuálních umělců. Jakých, produkce zatím tají, stejně jako přesný termín turné, pravděpodobně by mělo proběhnout už někdy v příštím roce. zdroj: www.tn.cz

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud