Zdroj: Facebook.com

Zdroj: Facebook.com

Jiří Pomeje a jeho novomanželka Andrea
Jiří Pomeje a jeho novomanželka Andrea Zdroj: Profimedia.cz
Jiří Pomeje a jeho novomanželka Andrea ukázali snubní prstýnky
Jirka s Kryšpínem Dopitou. Vypadá to, že to s dětmi umí Zdroj: Profimedia.cz
8
Fotogalerie

Potvrzeno! Pomeje bude konečně otcem. Přeje si syna, nebo dceru?

Jiří Pomeje (48) se konečně dočkal. Potvrdil totiž radostnou zprávu, o které se zatím pouze spekulovalo. A to že jeho „skoromanželka" Andrea čeká miminko.

I když jejich nedávná svatba v Thajsku není oficiálně platná a obřad si ještě musí zopakovat v Česku, ty dva teď spojuje mnohem víc. Právě na romantické dovolené v Asii totiž nejspíš zplodili vytouženého potomka. A Jiří Pomeje se tak ještě před padesátkou stane pyšným otcem. A splní se mu sen, který mu nedopřály jeho bývalé manželky - Michaela Kuklová ani Iveta Bartošová.

Podívejte se na fotky Jirky a Andrey na jejich exotické svatbě v Thajsku

Klepněte pro větší obrázek

„Chtěl jsem ho vždycky. Ale v předchozích dvou manželstvích se k tomu ani neschylovalo. Vždycky to bylo, až bude kariéra, až budou peníze, až bude zázemí. Dneska jsem ale hrozně rád, že žádný dítě nemám, protože tak můžu jít do tohohle vztahu s čistým štítem,“ řekl nedávno Blesk magazínu Jiří Pomeje.

Andrea už absolvovala vyšetření na konci prvního trimestru a všechno je prý pořádku. A tak se natěšený pár rozhodl jít s pravdou ven. „Jsem šťastný, už jsem se fakt bál, že nemůžu mít děti,“ svěřil se Blesku nadšený Pomeje. A prý by si moc přál dceru, pro kterou už má vybrané jméno Anička.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud