Potvrzeno: Richard Müller (50) čeká další dítě

Potvrzeno: Richard Müller (50) čeká další dítě

Úřadující slovenský Zlatý Slavík Richard Müller a jeho partnerka Vanda Wolfová potvrdili, že čekají miminko. Pro Vandu to bude první dítě, Richard se stane otcem potřetí (z prvního manželství má dceru Emu 17 a syna Filipa 20).

Partneři těhotenství potvrdili médiim až v průběhu 6.měsíce těhotenství a to jen proto, že Vanda byla zařazena do série fotografií nejúspěšnějších žen České Republiky od Jana Saudka a na fotografii v časopisu Reflex je její pokrocilé těhotenství jasně viditelné. Richard má za sebou hektické období, kdy absolvoval vyprodané Potichu Tour 2 a dokončil novou desku Ešte. Vanda, která pracuje jako top manažerka v Paříži, omezila cestovaní a tráví většinu času v Bratislavě. Oba dva i jejich rodiny se na příchod miminka moc těší a hlavně si přejí, aby se miminko narodilo zdravé.

Richard a Vanda se znají několik desítek let, před 25 lety se potkali - on zpěvák skupiny Banket a ona začínajicí novinářka. Pověstná jiskra přeskočila před 6 lety, kdy se potkali v New Yorku, kde Vanda pracovala a Richard natáčel CD. Od té doby dělili svůj čas mezi Paříž, New York a Bratislavu. Vanda je marketingová konzultantka a její povolání vyžaduje časté cestování – zároveň však umožňuje pracovat z domu. V roce 2000 byla v Čechách vyhlášena Ženou roku a režisérka Věra Chytilová o ní natočila dokument do cyklu dokumentů Gen.

Foto: Pavla Hodková, Jan Saudek a soukromý archiv

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud