Zhrzený manžel načapá ženu ve vaně se sousedem. Zdroj: SIKO koupelny

Zhrzený manžel načapá ženu ve vaně se sousedem. Zdroj: SIKO koupelny

 Zdroj: SIKO koupelny
 Zdroj: SIKO koupelny
 Zdroj: SIKO koupelny
 Zdroj: SIKO koupelny
5
Fotogalerie

Prachař přistihl Agátu s jiným chlapem

Dlouhých patnáct let dělí novopečené manžele Agátu Prachařovou a Jakuba Prachaře od prvního společného natáčení reklamy. Tentokrát se naprosto výjimečně sešli, a podle jejich slov určitě naposledy, při natáčení televizních sponzorských odkazů společnosti, která prodává koupelny a kuchyně.

Ve spotu vystupují jako zhrzení partneři, kteří toho druhého přistihli v choulostivé situaci. Zatímco Jakub exceluje v kuchyni, Agáta naopak byla naopak načapána ve vaně.

"My to máme hezky rozdělené, já se ráda sprchuji a Jakub hodně rád a dobře vaří, takže jsme v rolích naprosto věrohodní," komentovala natáčení Agáta.

Obrovský smysl pro detail a nároky na herce měl režisér Petr Jákl , každý záběr sice nechal mnohokrát opakovat, ale vždy našel nějakou drobnost, která se mu nezdála, nebo dostal další nápad, jak spot vylepšit.

Klepněte pro větší obrázek

Nejdramatičtějším momentem natáčení je scéna, kdy je Agáta přistižena Jakubem ve vaně se sousedem, kterého hraje absolutní mistr světa v kulturistice Jindřich Michálek.

"Původně jsem myslel, že to bude nějaký celovečerní film, ale i nabídka natočit krátkou reklamu, ve které můžu být alespoň na malou chvíli ve vaně s Agátou, i když za dohledu jejího manžela, je pro většinu mužů lákavá. Mám na toto natáčení senzační vzpomínky," vyprávěl štábu Jindra.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Kromě celovečerních filmů, které Petr Jákl s chutí točí, se pustil i do reklamních spotů, a že výsledek bude skvělý, bylo vidět již při natáčení. S každým detailem si hraje, vše promýšlí, upravuje detaily, dbá na perfektní práci všech ze štábu, ale i produkce, vizážisty nebo stylisty. Na otázku, proč začal točit reklamní spot, se svým typickým lišáckým úsměvem dodává: „Abych se v budoucnu mohl více věnovat svým dcerám."

Doporučujeme

Články odjinud