Přepadená Kostková tvrdí, že život není nuda

Přepadená Kostková tvrdí, že život není nuda

Tereza Kostková (35) si zahrála v televizním seriálu Cesty domů tak drsnou scénu, že ji chvílemi musela zastoupit i kaskadérka. "To se mi ještě nestalo, aby za mě musel někdo zaskočit. Situace, kdy jsem brutálně přepadená, byla opravdu hrozná," přiznává Korzu herečka, jejíž postava Báry je hodná, pracovitá, skromná žena.

Ale scenáristé přitvrdili, a tak se Tereza musela vypořádat se scénou, kterou ještě při natáčení nezažila. "Život prostě není nuda. I když se v životě člověka neodehrávají závratné tragédie ani velké události, přesto se pořád něco děje," tvrdí oblíbená herečka, která si přeje, aby se v jejím životě - na rozdíl od televizního seriálu - děly jen věci příznivé. Proto se s velkou láskou věnuje svému Toníkovi (5) a manželovi Petru Kracikovi (54). O žádná dramata ve svém životě nestojí.

"Chci brát od života všechno pozitivní, co mi nabízí," říká Tereza Kostková. Teď se jí nabídla i příležitost stát se tváří módní návrhářky Tatiany Kovaříkové. Však má štíhlou postavu jako modelka, upravená dolní víčka a obličej si prý pravidelně žehlí galvanickou žehličkou.

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na červen 2012

ČTĚTE TAKÉ:
Další potomek brazilské bohyně?

Doporučujeme

Články odjinud