Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
6
Fotogalerie

Princ William hodlá žalovat dva fotografy, kteří pronásledují jeho syna

Princ George je bezesporu nejslavnějším batoletem planety. A také proto má na ulici za svými zády téměř nonstop lovce senzačních fotografií. Jenže zatočit s nimi hodlá princ William spolu s manželkou Catherine. Jejich právníci už poslali dopisy dvěma bulvárním fotografům s tím, že je hodlají žalovat, jestli okamžitě jejich syna nepřestanou pronásledovat.

Dva zmínění mužové sledují prince George, když je venku s chůvou, na každém kroku. Jenže protože je to ještě batole, dopouštějí se tím podle Williama a jeho právníků pronásledování a obtěžování.

„Vévoda a vévodkyně podnikli legální kroky, aby požádali dotyčné, aby přestali obtěžovat a pronásledovat prince George a jeho chůvu, když jdou ven během jejich běžného každodenního života. Incident z minulého týdne přiměl Jejich královské výsosti požadovat vysvětlení od dotyčného kvůli jeho chování. Existuje důvodné podezření, že dotyčný vystavuje prince George soustavnému sledování a monitoruje jeho každodenní všednosti už delší dobu. Žádný rodič by netoleroval podezření, že někdo sleduje a obtěžuje jeho dítě a pečovatele, zatímco si to dítě hraje ve veřejném parku nebo dělá všední činnosti,“ uvedl mluvčí Clarence House zastupující Williama a Catherine.

Dvaatřicetiletá vévodkyně z Cambridge je podruhé těhotná a stejně jako v prvního těhotenství, kdy čekala prince George, trpí hyperemesis gravidarum, akutní a velmi silnou ranní nevolností.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud