Prince Harryho zastavili policisté, když vezl záhadnou blondýnu

Prince Harryho zastavili policisté, když vezl záhadnou blondýnu

Britského prince Harryho (27) zastavili policisté, zrovna když si na motorce vyjel na rande s pěknou blondýnkou. Mladší syn britského následníka trůnu vezl záhadnou přítelkyni na svém Ducati 848 na piknik.

Když přejížděl přes Putneyský most v jihozápadním Londýně, zastavila jej dopravní policie.

"Pro Harryho to muselo být dost trapné - snažil se zapůsobit, chtěl pěknou dívku překvapit piknikem. Policista ho požádal, aby si sundal helmu. Harry na to odpověděl: ´Raději bych to nedělal.´ V tom okamžiku se objevila jeho ochranka a strážník se omluvil," řekl listu The Sun policejní zdroj.

Incident se prý odehrál už před pár měsíci. Není jasné, jaký dopravní předpis aristokrat porušoval, a dosud se také nepodařilo vypátrat jméno přitažlivé blondýnky.

I v poslední době se však zrzavý princ věnuje nejen práci, ale taky zábavě. O víkendu si prý se sestřenicí, princeznou Eugenií, užíval večírku v londýnském Arts Clubu a trochu to přehnal s pitím.

Vlastně to přehnal natolik, že to jeho žaludek neustál. Jeden z návštěvníků klubu na svůj Facebook napsal: "Harry trochu vyváděl a právě se vyzvracel před dámskými záchodky. A já jsem si do toho stoupnul."

ČTĚTE TAKÉ:
Pánská letní móda 2012

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Černíková se vdala!

Doporučujeme

Články odjinud